23-річний альфонс виманював у дівчат гроші на "лікування смертельної хвороби"

— 26 грудня 2011, 16:21

Основним аргументом була необхідність лікування від смертельної хвороби, пише Сегодня.

Дівчина вірила, доки не помітила юнака п'яним на вечірці. Вона звернулася за допомогою до правоохоронців, які встановили, що Світлана не перша жертва шахрайства цього Ромео, - повідомляє ВЗГ УМВС України в Рівненській області.

Починаючи романтичні стосунки з 22-річною Світланою, хлопець був неабияк обізнаний про фінансовий стан дівчини. Виявилося, мама потенційної другої половинки непогано заробляє за кордоном і систематично пересилає гроші донці.

Дізнавшись про чергову грошовий переказ Світлані від мами, одного разу з порога кавалер заявив, що у нього пухлина головного мозку і йому терміново потрібна операція. У дівчини це не викликало жодних запитань, адже здоров'я коханої людини було тоді для неї головним.

Хлопець повідомив, що операцію проводитимуть московські медики і пообіцяв повернути "позичене" одразу ж після лікування.

Проте, з часом на "медичні послуги" хлопець просив все частіше і більше. Не прокинулася його совість і тоді, коли заощадження скінчилися. Після цього він вже брав і ювелірними виробами, які дівчина знімала з себе заради його порятунку.

Йшов час, а медичне втручання так і не проводили. Після закінчення "золото-валютного запасу" у Світлани, хлопець навідуватися до неї перестав. Сумніви дівчини остаточно розвіялися після випадкової зустрічі з Сашею в розважальному закладі міста.

Спроби налагодити стосунки успіху не мала: хлопець тільки розсміявся. А на наступний день обдурена кохана вже писала заяву в райвідділ міліції.

"Після проведеної перевірки правоохоронці задокументували дев'ять епізодів злочинної діяльності молодика", - зазначив начальник Радивилівського РВ УМВС України в Рівненській області Володимир Качан. - "На його рахунку грабіж, крадіжки, шахрайства і вимагання - за кожним фактом порушено кримінальні справи".

Нещодавно за вчинені діяння Олександра було засуджено до 4 років і 6 місяців позбавлення волі. Зловмисник несе заслужене покарання і потихеньку виплачує нанесену потерпілим матеріальну шкоду.

Реклама:

Головне сьогодні