Мешканець Таїланду одружився на своїй мертвій подрузі. Фото

— 19 січня 2012, 10:52

Як повідомляє Lenta.ru із посиланням на Bangkok Post, спеціально для весілля на мертву наречену тайця наділи біле коротке плаття, панчохи, фату і рукавички.

За даними видання, незадовго до своєї смерті дівчина пропонувала коханому одружитися, проте той відмовився і попросив її почекати. Незабаром після цього вона загинула, і він вирішив влаштувати церемонію одруження, щоб таким чином виконати мрію своєї подруги про заміжжя.

Крім власне нареченого і нареченої мертвою на весіллі були присутні спеціально запрошені співаки та артисти, а також рідні і друзі Юнйінга і його подруги. Репортаж про незвичайну траурної весіллі показало тайське телебачення.

Історія про одруження на мертвій дівчині викликала широкий суспільний резонанс. Деякі з тих, хто бачив фотографії з весілля і дивився репортаж по ТБ, назвали вчинок Чаділа самопіаром і засудили його ідею провести таку весільну церемонію.

Але автор статті в Bangkok Post зазначає, що особисто знайомий з нареченим і вважає його наміри абсолютно щирими. За даними журналіста, Юнйінг по-справжньому кохав свою подругу, яку він знав десять років, і дійсно хотів виконати її бажання і одружитися на ній.

ВІДЕО ДНЯ

Чи є шлюб Чаділа з його подругою офіційно зареєстрованим або ж весілля було швидше театральною постановкою, не уточнюється.

Реклама:

Головне сьогодні