Для алкоголю створили "правильну" упаковку
В основу створення документа увійшло правило трьох "R" - reduce, reuse, recycle ("зменшувати, використовувати повторно, переробляти"), а також останній світовий досвід у створенні екологічно чистих упаковок для харчових та алкогольних продуктів, повідомляє brandnews.ua.
Ці правила стануть своєрідною настільною книгою для всіх брендів Diageo і безпосередньо компанії в тому числі, яка поставила перед собою мету до 2015 року досягти найнижчого в світі впливу на природне середовище при виробництві упаковки.
Керівництво компанії впевнене, що досягти цього можна єдиним чином - поступово накопичуючи практичний досвід цієї галузі. Мало того, в Diageo вже є певні успіхи зниження шкідливого впливу на екологію.
Наприклад, запуск нової упаковки Smirnoff в Бразилії, дозволив зменшити використання скла на 2500 метричних тонн і на 17,5% викид CO2, а алюмінієва банка Guinness вже зараз на 50% складається з переробленого металу.