Тест

Акунін випустить нову книгу під новим іменем

Під цим ім'ям завершено вже третій роман автора - "Беллона", повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Беллона" - це два романи під однією обкладинкою, дуже різні за стилем і змістом. Об'єднує першу і другу частину дилогії Кримська війна, кілька наскрізних героїв і головний персонаж - безжалісна богиня війни Беллона.

Як розповідає сам автор, спочатку він збирався назвати новий роман "Практичний посібник з конструювання романтичного дискурсу з наступною його деконструкцією", але потім вирішив - нехай краще називається "Беллона".

"Там дві частини, лише певною мірою пов'язані між собою. Перша - підліткова, дуже мила і пухнаста: про вітрила й гармати, романтичну любов і чоловічу дружбу. Друга - доросла. Ймовірно, тому кіноправа на перший том були куплені ще на стадії рукопису, а друга навряд чи коли-небудь буде екранізована", - говорить Бруснікін.

Раніше друком вийшли перші два романи Анатолія Бруснікіна - "Девятний Спас" і "Герой іншого часу". Автор зазначає, що "не ставив собі завдання писати якось принципово по-іншому або надмірно конспіруватися".

На задній стороні першого роману, прямо зверху - двозначна рекомендація Б. Акуніна ("Краще, ніж у Бруснікіна, у мене навряд чи вийде"), прозора анаграма "А. О. Бруснікін", архаїчний стиль, притаманний Акуніну тощо.