У Криму зійшли лавини і заблокували проїзд на дорозі

— 23 січня 2012, 17:36

Перша лавина мала об'єм близько 40 і друга - близько 30 кубометрів снігу. В результаті сходження рух на автодорозі був тимчасово заблокований. Жертв і постраждалих немає. Наразі вживаються заходи з очищення снігу з автодороги.

МНС нагадує громадянам, що виїзд на автомобілі або пішоходні прогулянки в даному районі небезпечні для життя.

За даними відомства, станом на вечір понеділка, внаслідок негоди в Україні знеструмлено 29 населених пунктів у 5 областях

Причиною цього стало спрацювання систем захисту та обрив ліній електропередач, обрушення електроопор внаслідок несприятливих погодних умов. Зокрема в Одеській області без електропостачання 14 населених пунктів, у Херсонській - 2, Дніпропетровській – 6, Київській - 4, Черкаській – 3.

Як повідомлялося раніше, всього у ніч проти 23 січня було знеструмлено 71 населений пункт у 7 областях.

Для відновлення електропостачання бригади обленерго працюють у посиленому режимі, підрозділи МНС надають їм усю необхідну допомогу.

При цьому МНС нагадує громадянам, що найближчим часом покращення погодних умов не очікується. Сьогодні та завтра прогнозуються сильні опади. Уже зараз сніговий покрив складає 25-40 см. З 25 січня снігопади припиняться, але при цьому температура повітря значно понизиться: до -24°С уночі, та до -15°С вдень

Реклама:

Головне сьогодні