Facebook примусово переведе всіх користувачів на новий інтерфейс

— 25 січня 2012, 11:20

Facebook Timeline – це новий інтерфейс приватних профілів користувачів, який дозволяє організувати всі їхні активності в соцмережі у хронологічному порядку, починаючи від дати народження, повідомляє Watcher.com.ua.

Таким чином, можна буде додати у свій Timeline різноманітні події, що трапились з вами – вступ в університет, першу роботу, народження дітей тощо.

Timeline, що був презентований у вересні 2011-го року, почали відкривати для всіх охочих минулого місяця. Сьогодні ж стало відомо про те, що не залежно від того, хочуть користувачі переходити на новий інтерфейс, чи ні, це буде зроблено найближчі кілька тижнів.

Кожен, хто отримає Timeline профіль, матиме тиждень для того, аби його впорядкувати – прибрати небажані позиції (наприклад, фотографії або статуси) та додати щось нове. Якщо за ці 7 днів ви власноруч не опублікуєте свій новий профіль, то це відбудеться автоматично.

Цікаво, що компанії (сторінки брендів) поки не будуть переводити на новий інтерфейс – як повідомляли у Facebook, адміністрація спочатку хоче зробити це для користувачів.

Реклама:

Головне сьогодні