Американська дизайнерка створює одяг для лисих котів. Фото

— 26 січня 2012, 12:50

Про це пише The Sun.

Дизайнерка каже, що коли її улюбленці, Смеагол та Зіззлс, одягнені, люди менше їх лякаються.

Рік тому Мелані покинула свою основну роботу та повністю присвятила себе створенню та продажу котячих одежин. Ціна одного такого вбрання – близько 37 доларів.

"У 2004-му ми придбали нашого першого сфінкса, а наступного року узяли й другого. Було очевидно, що ці манюні взимку мерзнуть, і ми подумали, що одяг – непогана ідея", - пригадує Менсон.

Пошукавши в інтернеті та обходивши крамниці для тварин, хазяї виявили, що спеціального одягу для цієї породи котів просто не існує, тож придбали вбрання для маленьких песиків. Утім, коли Смеагол та Зіззлс підросли, воно стало їм закоротке.

У голові Мелані вирували "тонни" ідей та, за допомогою двох професійних швачок, вона створила першу котячу одежину.

Тепер, каже жінка, її витвори купують любителі сфінксів у 32 країнах.

Окрім того, що одяг зігріває кицю та захищає ніжну шкіру від сонячних променів, він ще й абсорбує жир та береже таким чином меблі господаря. Кішки, що ходять вдягненими, не так швидко брудняться, тож їх рідше доводиться мити.

"Іще я з’ясувала, що нашим більш гидливим друзям більше до вподоби заходити в гості, коли коти вдягнені. Вірте чи ні, деяких людей лякає вид сфінкса, а одяг дає нашим гостям можливість почуватися комфортніше в їхній присутності", - зазначає дизайнера.

Фото з сайту The Sun

Реклама:

Головне сьогодні