Створено найзручніші костюмні брюки. Фото

— 10 лютого 2012, 14:51

Нові "штани на кожен день" The Dress Pant Sweatpants стали результатом схрещення класичних брюк та спортивних штанів. Останній модний хіт запропонувала компанія Вetabrand, що спеціалізується на подібних нестандартних рішеннях в чоловічому одязі.

На перший погляд, новаторські штани виглядають як класичні вовняні брюки, мають бічні похилі кишені, пояс і гульфік на застібку "блискавка", але насправді плід фантазії американських дизайнерів зроблено з м’якої тканини з начосом, а крій дозволяє почуватися вільно, як у спортивних штанях.

Дизайнери обіцяють, що в таких брюках ви щодня почуватиметесь як у "вільну п’ятницю".

Штани мають багато кишень та додатково підсилені на колінах спеціальною накладкою. В них, за словами творців, можна бути в офісі, в дорозі, на прогулянці та навіть в спортзалі. Здається, модель ідеальна для лінивих чоловіків, адже вдома можна не перевдягатись у домашні треники.

Новинку під гаслом "Boardroom Style, Bedroom Comfort" (буквально: стиль як у кабінеті для перемовин, комфорт як у спальні) можна придбати за попереднім замовленням аж за 90 доларів.

На ділі модна американська розробка навряд чи зможе конкурувати з класичними костюмними брюками з напрасованими стрілками, але і домашні штанці мали б бути м’якшими та ширшими.

Реклама:

Головне сьогодні