Померла Вітні Хьюстон

— 12 лютого 2012, 16:22

Легендарна виконавиця пісні "I Will Always Love You" померла у віці 48 років, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Тіло Х'юстон без ознак насильницької смерті було виявлено у номері готелю "Беверлі Хілтон" у Лос-Анджелесі.

"Я можу підтвердити, що смерть Вітні Х'юстон була констатована о 15:55 [4:55 у неділю за київським часом] в готелі "Беверлі Хілтон". О 15:43 ми отримали виклик від охоронця готелю, поліція прибула за кілька хвилин", - заявив представник поліції Марк Роузен.

Ведеться розслідування.

В останні роки Х'юстон, яка неодноразово лікувалася від алкогольної та наркотичної залежності, багато хворіла. Через погане самопочуття в 2010 році було зірвано світове турне співачки, хоча незадовго до того вона випустила одну з найуспішніших платівок у своїй кар'єрі.

У 2009 році платівка "I Look To You" дебютувала на першому місці в Billboard 200, а також і в хіт-парадах Канади, Німеччини, Італії та Швейцарії. Аналогічної успіху співачці вдалося домогтися лише в 1993 році, коли вийшов саундтрек до фільму "The Bodyguard" ("Охоронець"), нагадує Лента.ру.

Варто зазначити, що Х'юстон спробувала себе і в якості актриси. У 1992 році співачка дебютувала на великому екрані, виконавши головну жіночу роль у фільмі "Охоронець". Її партнером по цій картині був Кевін Костнер.

Пізніше Хьюстон знялася ще в декількох фільмах, але особливого успіху вони їй не принесли. З кінця 90-х співачка в якості актриси не виступала.

Вїтні Х'юстон внесена до Книги рекордів Гінесса як виконавиця, що має більше за всіх нагород і премій, а саме 411, у тому числі 6 премій "Греммі", 2 "Еммі", 23 нагороди American Music Awards і 16 нагород Billboard Music Awards.

Усі фото АР, Reuters з сайту The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні