Тест

Нетверезий депутат бив авто ДАІ, погрожував інспекторам і матюкався

Як повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області, це сталося в селі Лисиничі в ніч із неділі на понеділок.

Там 12 лютого о 23:10 інспектори ДАІ зупинили автомобіль "ВАЗ-21099", який рухався підозріло. На вимогу про зупинку автомобіль не зупинився, а навпаки збільшив швидкість і почав тікати.

Інспектори ДАІ його таки зупинили і з’ясували, що за кермом – 41-річний мешканець Львова, а в салоні автомобіля – 47-річний житель села Лисиничі.

"Під час розмови із водієм було чути різкий запах алкоголю, а хаотична та нечітка вимова свідчили, що він керував транспортним засобом, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. У такому ж стані знаходився і пасажир зупиненого автомобіля", - зазначає прес-служба.

"Крім того, водій даного авто не мав при собі жодних документів – ані посвідчення водія, ні реєстраційних документів на автомобіль", - додає ДАІ.

Інспектори ДАІ запропонували водію проїхати з ними на медосвідчення, він погодився, однак коли інспектори посадили його у патрульний автомобіль "ВАЗ-2110" до патрульного авто підбіг пасажир, який до цього стояв поруч із "ВАЗом-21099".

"Щойно патрульний автомобіль зупинився, нетверезий пасажир вискочив на капот та почав бити кулаками по вітровому склі, розбивши його. Також він копав у переднє ліве крило патрульного автомобіля, нанісши технічні пошкодження", - повідомляє ДАІ.

"Коли інспектори ДАІ затримували даного громадянина, він чинив непокору, висловлювався нецензурною лайкою. Крім того, шарпав інспекторів ДАІ за формений одяг, погрожував їм фізичною розправою та звільненням з органів внутрішніх справ", - додає відомство.

"Також інспекторам ДАІ чоловік пред’явив посвідчення депутата Пустомитівської районної ради, видане у листопаді 2010 року", - сказано в повідомленні.

Працівники ДАІ затримали "хулігана" і викликали представників слідчо-оперативної групи міліції. Після цього водія та пасажира автомобіля "ВАЗ-21099" доставили на медосвідчення. Зокрема, у водія рівень алкоголю у крові становив 1,6 проміле.

За даним фактом триває перевірка прокуратури Пустомитівського району.