Астролог: У високосному році можна одружуватися

— 2 лютого 2012, 11:00

Минулий рік у Україні став врожайним на весілля. За даними Держкомстату, в 2011-му в країні побралися майже 356 тисяч пар. Це майже на 50 тисяч більше, ніж у 2010-му, пише Сегодня.

Як пояснили у відомстві, перед високосним роком завжди укладається більше шлюбів. На думку ж астрологів, ті закохані, що побралися, злякавшись високосного року, поквапилися.

"Насправді високосний рік не відіграє жодної ролі. 2012-й рік буде дуже сприятливим для створення сім’ї", - запевняє астролог давньоарійської традиції Влад Росс.

"Особливо добре підходить перша половина року, до 1-го липня. Саме до цього часу Юпітер – покровитель шлюбів, перебуватиме в знаку Тельця. Цей знак означає нерушимість та посилює Плутон. Тобто сім’я буде міцною та дружньою", - каже він.

Не варто цього року одружуватися в жовтні та листопаді. Ці місяці, на думку астролога, перебуватимуть під впливом Урану та Плутону, що несуть у собі руйнування. Навіть найзакоханіше пари може спіткати розлучення, застерігає він.

Експерти радять уникати й привабливої дати 12.12.12, хоча наступної такої ж гарної, 02.02.2020, доведеться чекати ще вісім років.

"У сумі 12 дає трійку, що несе в собі войовничу енергію Марсу. Трійок будет три. Це загрожує скандалами та розлученням… Однак, якщо пара виявиться стійкою, то трісочки додадуть "перчику" стосункам, які динамічно розвиватимуться", - говорить нумеролог Ірина Южна.

Утім, якщо парі все ж кортить стати на рушник саме в красиву дату, експерт радить придивитися до "дзеркальної" - 21.02.2012.

"Тут так само багато трійок, але в центрі стоїть "2" – число Місяця. Його м’який характер трохи врівноважить динамічний Марс", - пояснює вона.

Реклама:

Головне сьогодні