У міліції підтверджують документ про припинення блокування EX.UA

— 2 лютого 2012, 14:56

Про це заявили у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в місті Києві агентству "Інтерфакс-Україна".

Мова йде про документ від Печерського райуправління міліції на адресу реєстратора домену ТОВ "Інтернет Інвест" з відкликанням подання про блокування доменного імені EX.UA.

"Кримінальна справа не припинялася, вона розслідується, просто у слідчого на даний момент немає достатніх підстав для припинення роботи сайту", - зазначили в міліції.

При цьому в МВС уточнили, що "слідчий, як процесуально незалежна особа, в ході розслідування цієї кримінальної справи вивчив всі надані матеріали і прийняв таке рішення".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Печерське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ відкликало вимогу про блокування доменного імені EX.UA.

"У зв'язку з тим, що досудове слідство у справі триває, і тому слідчий відділ Печерського РУ на даний момент відкликає вимогу в порядку ст.23 КПК України, спрямоване на Вашу 31 січня 2012 і просить скасувати блокування доменного імені ex.ua ( www.ex.ua) ", - зазначено в документі.

Як повідомлялося, 31 січня міліція припинила діяльність веб-ресурсу ЕХ.UA за порушення прав інтелектуальної власності.

За даними управління зі зв'язків з громадськістю МВС України у вівторок, під час обшуків в офісі і дата-центрах веб-ресурсу оперативники вилучили 200 серверів із загальним обсягом нелегального контенту більше 6000 терабайт.

Представник компанії ЕХ.UA Юріс Пісковий повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" про припинення делегування доменного імені. Він не підтвердив інформацію про вилучення серверів.

Реклама:

Головне сьогодні