Катастрофа в Буенос-Айресі: пасажири гинули стоячи. Відео

— 23 лютого 2012, 09:20

Вони намагаються дістатися до людей, які залишилися в розбитих вагонах. За останніми даними, загинуло 49 пасажирів, більше 600 отримали поранення, багато хто з них у вкрай важкому стані. Про причини аварії до цих пір нічого не відомо, повідомляють Вести.ru.

Нагадаємо, потяг зі швидкістю 27 кілометрів на годину врізався в бетонну загорожу в кінці платформи, ушкодивши двигун та потягнувши за собою вагони. Один із вагонів фактично протаранив попередній на шість метрів.

Найбільше постраждалих виявилося серед пасажирів першого вагону. Багато з них дістали поранення розтрощеним склом та залізом.

Від локомотива і зовсім нічого не залишилося. Щоб витягнути пораненого машиніста з кабіни, рятувальникам довелося кілька годин розрізати покручене залізо. Його вдалося врятувати. Допомогти пасажирам виявилося складніше. Багато були затиснуті між сидіннями. Ті, хто їхали стоячи, померли на місці. Настільки сильним був удар.

"Люди почали вибивати вікна. Вони намагалися вибратися будь-якими способами. Потім я побачив, що локомотив повністю покручений, а машиніст не може вибратися. А ще там було дуже багато поранених дітей", - розповів один з постраждалих.

Зараз на місці події працюють рятувальники. У деформованих вагонах ще можуть бути ті, хто вижив. Десятки бригад швидкої допомоги гелікоптерами доставляють поранених у лікарні мегаполісу. Більшість постраждалих перебувають у вкрай важкому стані.

"Я просто в шоці! Там всюди була кров, постраждалі пасажири і тіла загиблих", - говорить очевидець аварії.

Реклама:

Головне сьогодні