Двоє людей вчинили самогубство в Криму

— 23 лютого 2012, 09:32

Так, 20 лютого в Керчі 59-рiчний чоловік, намагаючись звести рахунки с життям, завдав собі ножові поранення в область грудної клітки. Каретою "швидкої допомоги" вiн був доставлений до лікарні, повідомляє УНІАН.

21 лютого 27-рiчний житель Сімферополя скоїв суїцид шляхом повішення. Аналогічний випадок стався напередодні в Ленінському району, помер 63-рiчний чоловік.

Фахівці МНС закликають кримчан звертати увагу на стан своїх близьких. "Зміна поведінки, пригнічений настрій, замкнутість, дратівливість, агресивність, розмови про безглуздість життя, скарги на тугу, нудьгу, відсутність радості від улюблених видів діяльності, а деколи і прямі погрози покінчити з собою повинні насторожити близьких, зробити їх більш чуйними і турботливими", - йдеться в повідомленнi МНС.

Як свідчить статистика, 90% самогубств обумовлені психічними розладами, алкоголізмом і наркоманією. Позбавляють себе життя і здорові люди. Серед основних причин: нещасна любов, розлучення, смерть близької людини, безробіття, конфлікти, самотність, матеріальне неблагополуччя, складності на роботі, страх перед покаранням і пересиченість життям.

Реклама:

Головне сьогодні