Третина американців одружуються без кохання

— 23 лютого 2012, 16:00

Дослідження "Холостяки Америки" провів сайт Match.com, пише The Daily Mail.

В опитуванні взяли участь 5 тисяч осіб.

31% чоловіків зізналися, що взяли б шлюб, якби зустріли б жінку, що відповідала б усім їхнім вимогам, навіть якби не відчували до неї кохання. Ба більше, 21% чоловіків зв’язали б свої долі з людиною, яка не приваблює їх у сексуальному плані.

Між тим із жінок-респондентів на шлюб із розрахунку зважились би 23%.

"Думка про те, щоб лишитися самотнім у житті, може бути нестерпною…Звісно, чоловіків вона також вражає, хоча багато хто з нас любить вдавати, що ми надто сильні, щоб боятися, бут самотніми або й гірше, невпевненими в собі", - каже нью-йоркський лікар Том Фент.

"Люди починають дивитися на тебе й думати: "Виглядаєш як нормальний хлопець. Де ж твоя жінка?" Ти ходиш на ці весілля, й сидиш за столиком для самотніх, яких дедалі меншає. За ним буде троє хлопців та одна дівчина. Ви перезираєтесь та думаєте: "Отакої, шанси кепські", - ділиться засновник сайту знайомств Нік Соумен.

Те, що сьогоднішні чоловіки стали боятися, що з ними ніхто не одружиться, пояснюється "соціальною трансформацією", говорить представник соціального руху The Good Men Project Том Метлак.

"Упродовж років жінки намагалися вибороти собі право вирватися з дому, а тепер усі ці чоловіки до смерті хочуть туди потрапити", - каже він.

На його думку, результати опитування, можуть бути доказом зрілості чоловіків, адже шлюб – це не лише шалене кохання та пристрасть.

44% опитаних американців зазначили, що поганий секс - недостаньо вагома підстава для розірвання стосунків. Між тим 50% жінок ладні розірвати шлюб, якщо в ліжку не буде гармонії.

Реклама:

Головне сьогодні