В Астрахані повністю обвалився під'їзд 9-поверховівки. Відео

— 28 лютого 2012, 10:42

Ще 14 вважаються зниклими безвісти, повідомляє ТСН.

За даними джерел, дітей серед загиблих немає, однак вони є серед постраждалих (всього 15 людей). Врятовані 26 осіб, в тому числі й ті, кого вдалося живими витягнути з-під уламків.

Семеро осіб, зокрема двоє дітей, були доставлені в лікарню, з них госпіталізовані п'ятеро. Поки рятувальні роботи на місці події тривають, влада активно проводить розслідування надзвичайної події.

Основна версія слідства – вибух побутового газу в одній з квартир. У Слідчому комітеті РФ не виключили, що причиною могла стати спроба самогубства.

Водночас кримінальну справу порушено за статтею про порушення будівельних та інших норм безпеки, що спричинило смерть людей.

У справі вже затримано п'ятьох осіб - співробітників газової служби та ЖЕКу. Їм ставиться в провину порушення правил пожежної безпеки, що спричинило загибель двох і більше осіб.

Нагадаємо, вибух пролунав в будинку номер 150 корпус 1 по вулиці Островського. Повністю обвалився другий під'їзд і частково – третій, де проживали 92 людини. В обох під'їздах зруйновані 27 квартир.

Реклама:

Головне сьогодні