Акваріум, Діснейленд, мюзикл: найоригінальніші освідчення. Відео

Мабуть, кожна дівчина мріє про власне весілля, про білу сукню та каблучку із блискучим камінчиком.

Утім, не менш захопливою подією, яка запам'ятовується на все життя, є і освідчення. І якщо раніше, ідеальним вважалося традиційне (троянди, каблучка та наречений, що стоїть на одному коліні), то зараз, в моду увійшли оригінальні та цікаві освідчення.

Вони запам'ятовуються ще більше і часом можуть стати не тільки особистою подією нареченої та нареченого.

"Українська правда. Життя" перегянула на Youtube безліч освідчень, і вибрала найцікавіші та найоригінальніші.

Одним із "хітів" відеохостингу Youtube стало освідчення Метта своїй дівчині Джинні. Вона знаходилася у кінотеатрі с друзями, коли замість трейлеру на екрані з'явилося відео, де Метт просить руки в її батька та розповідає, наскільки сильно він кохає Джинні.

Іще однією оригінальною пропозицією відзначився інший закоханий. Він залучив до цього дійства близько сотні танцюристів, покликав подивитися на подію найкращих друзів нареченої та її батьків, а також одразу ж на місці організував весільну церемонію.

Іще одним цікавим освідченням стала пропозиція руки та серця військового Едді, який освідчився своїй коханій Селі протягом матчу на стадіоні. На великий екран транслювалося зображення хлопця, що просив її руки, а коли відео закінчилось, на стадіоні з'явився сам закоханий.

Захоплюючим та лякаючим освідчення відзначився ще один закоханий. Він встав на парапет на очах у своєї коханої та друзів, а потім стрибнув з нього.

Перелякана дівчина кинулася, аби подивитися що сталося з її хлопцем, натомість побачила велику подушку із написом "Ти вийдеш за мене?", на яку і приземлився щасливий закоханий.

Проявив надзвичайний креатив і фантазію ще один закоханий. Він привів свою кохану до величезного акваріуму і поки ведуча відволікала її увагу, два водолази за скляною стіною акваріуму підняли велику табличку із словами: "Нікола, ти вийдеш за мене?".

Цікавою та неочікуваною стала поїздка у метро Дубліну для однієї дівчини. У вагоні раптом всі почали співати, а потім до неї підійшов коханий та попросив її руки під аплодисменти артистів.

А ще один закоханий здійснив освідчення за допомогою величезного хмарочосу. Завдяки грі зі світлом всередині будівлі, він спитав свою кохану: "Ліза, ти вийдеш за мене?".

Романтичним виявилося освідчення ще одного хлопця. У Римі, біля славнозвісного фонтану Треві, він привернув до себе увагу всіх туристів, що знаходилися поряд та освідчився своїй коханій.

Ще один зкоханий освідчився своїй коханій за допомогою граффіті.

А освідчення кадета американської армії Еріка Уоллоса точно запам'ятається не одній сотні людей. Після приземлення із парашутом у центрі стадіону, на якому проходив бейсбольний матч, він зробив пропозицію руки та серця своїй коханій дівчині під гучні аплодисменти публіки.

Просто романтичним та гарним виявилося освідчення закоханого Тайсона. Друзі, озеро, троянди і каблучка. Що може бути романтичніше?

Своєрідним мюзиклом можна назвати освідчення ще одного американця. Він освідчився своїй дівчині у Діснейленді на очах відвідувачів парку.

І чи варто говорити про те, що всі дівчата зі сльозами на очах із радістю погодилися та сказали свом коханим омріяне "Єс"!

Реклама:

Головне сьогодні