Discovery покаже світові, як Україна готувалась до Євро. Відео

— 20 березня 2012, 11:24

Вона вийде в ефір у травні у 105 країнах світу (у центральній і східній Європі, Близькому сході та Африці) напередодні початку чемпіонату з футболу 9 червня, пише Realscreen.

Фільм також побачать мешканці країн західної Європи, у тому числі Бенілюксу, Великої Британії, Італії та в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Фільм Engineering the European Championship розповідає про роботи по підготовці стадіонів до Євро, а також церемоній відкриття. Стадіони показані у 3D-анімації та через зйомки зверху. Крім того, журналісти записали інтерв’ю з людьми, які залучені у підготовку до футбольного чемпіонату.

"Програма переносить глядачів за лаштунки підготовки та технологічних досягнень Чемпіонату Європи з футболу, найбільш очікуваної спортивної події 2012 року. Ми впевнені, що програма стане хітом у Польщі та Україні, але вона також буде цікавою мільярдам вболівальників, які готуються до ігор по всьому світу", - прокоментував підготовку програми Пол Веллінг, старший віце-президент каналів Discovery Networks CEEMEA.

"Те, що відбувається під час підготовки до Євро, є його невід’ємною частиною. Іноді люди купують квиток, щоб просто побачити стадіон, вони хочуть бути частиною цієї незабутньої атмосфери, а не просто подивитись матч. Стадіон є такою ж частиною мачту, як гравці у команді, і Engineering the European Championship показує особливості місць Польщі та України у Євро 2012", розповів директор програми Анджей Слодковскі.

Продюсером програми є Кетрін Болл з Discovery Networks CEEMEA.

Реклама:

Головне сьогодні