Британки про своїх чоловіків: вони погано перуть, миють посуд та прибирають

— 20 березня 2012, 11:41

Жінок та подруг не влаштовує, як їхні сильні половини перуть та прибирають, пише The Daily Mail.

Іще чоловіки недостатньо вправні в застелянні ліжок, протиранні кухонних столів та навіть у викладанні диванних подушок.

"Сучасні чоловіки виконують більше хатніх справ, ніж коли-небудь раніше, та приблизно половина пар ділять порівну між собою роботу та догляд за оселею", - зазначив речник компанії Sainsbury, що провела опитування з-поміж 2 тисяч британок.

"Хоча для жінок і є неможливим зробити все самим, вони все одно сподіваються на бездоганність – та якщо робота, виконана їхнім партнером, не відповідає бажаному стандарту, вони часто відчувають, що самі могли б зробити краще", - розповів він.

28% респонденток поділилися, що їхні чоловіки залюбки готують вечерю, але лишають після себе геть заляпану духовку.

Дві третини жінок запевнили, що їхні обранці щиро намагаються зробити все як слід. Половина опитаних не бурчать на своїх чоловіків, навіть якщо хатня робота виконана не ідеально.

"Слабким місцем" представників сильної статі є розкладання речей по своїх місцях – вони радше позвалюють усе до ящиків, або ж заховають так, що більше ніхто не знайде.

Зібравшись попрати, чоловіки рідко згадують про те, щоб відділити світле від темного. Вже чисту білизну вони розвішають скупчено, так, що вона не сохне.

Помитий посуд британці не витирають, а нагромаджують коло раковини. До посудомийної ж машини вони його напихають забагато, й він лишається брудним.

Чимало чоловіків мають звичку пилососити лише центр кімнати, а по чистій підлозі спокійнісінько чимчикують у вуличному взутті.

"Дві третини жінок визнають, що їм приємно, що їхні партнери беруть участь у прибиранні, та раді, коли він усвідомлюють, що ці речі не робляться самі собою", - сказав речник.

"Одначе вони не можуть не ставитися критично до його намагань, бо гадають, що рівень не досить хороший. Можливо, річ у тім, що чоловіки не так переймаються та не усвідомлюють, як багато праці потрібно для того, щоб дім був чистим та охайним – а після довгого робочого дня вони більше зосереджені на тому, щоб задерти ноги, аніж на тому, щоб позбивати подушки та спарувати шкарпетки", - підсумував він.

Реклама:

Головне сьогодні