В’язень російської колонії утік на гелікоптері

— 22 березня 2012, 14:28

Пригода відбулася уранці 22-го березня, пишуть Life News.

За кілька годин утікача на ім’я Олексій Шестаков, затримали. Чоловік відбував покарання за вбивство трьох осіб та пограбування. У 2010-му його було засуджено до 24 років позбавлення волі.

Як з’ясувалося, вертоліт подільники Шестакова, чоловік та жінка, викрали з території вологодського авіапідприємства, захопивши пілота та погрозами змусивши його летіти до колонії.

Там уся "операція" зайняла лише 20 секунд.

"Шестаков вискочив на вулицю, люди в вертольоті викинули йому мотузку. Шестаков ухопився за неї, і вертоліт став підніматися вгору. Ще в повітрі утікач висів на мотузці, потім його затягли до кабіни", - розповіли співробітники колонії.

Здійснивши викрадення в’язня, зловмисники покинули гелікоптер на шосе. Неподалік був знайдений і зв’язаний пілот, на щастя, живий та неушкоджений.

Оперативники затримали Шестакова в 35 кілометрах від Вологди, коли він на таксі намагався дістатися Ярославля. Під час затримання він відстрілювався та дістав поранення в бік. Усвідомивши, що спроба втечі провалилася, злочинець намагався вкоротити собі віку, одначе йому завадили співробітники поліції.

Подільникам Шестакова вдалося втекти. Наразі їх розшукують, правоохоронцям відомі імена, Олександр та Тетяна.

Реклама:

Головне сьогодні