Замореного голодом собаку врятували від недбалих хазяїв. Відео

— 30 березня 2012, 16:04

Алабай (порода) у свої 5 років важив менше 15 кілограмів. Захисники тварин стверджують, що власники навмисно катували собаку голодом, пише ТСН.

Господарі ж відповідають, що самим нічого було їсти. Виснажена Бара, від якої лишилися самі кістки та шкура, ледь пересуває лапи і падає від виснаження.

"Виснаження було таким, що в неї тряслися всі кінцівки через те, що масу свого хребта тварина не могла тримати, м'язової тканини геть не було", - розповіла захисниця тварин Наталя Мартинюк.

Власниця без вагань віддала Бару рятівникам, яку одразу відвезли до ветеринара. Щоб врятувати Бару, ветеринари почали вводити їй вітаміни та поставили крапельницю. Кажуть, собаку врятувало лише міцне серце. Але цілком одужає Бара не раніше ніж за три місяці.

За жорстоке поводження із твариною, захисники планують подавати до суду на колишню власницю Бари. Жінка журналістів навіть на поріг не пустила та розмовляла через зачинені ворота.

"Хлопчики, у мене троє дітей. Є онук, розумієте? Якщо ви хочете зробити на цьому рекламу, то будьте так ласкаві, у мене є чоловік, який привіз цього алабая, не забезпечивши ні алабая, ні моїх дітей", - розповіла екс-хазяйка Бари.

Новий хазяїн для Бари знайшовся миттю. Волонтерам подзвонив чоловік і пояснив, що родина не пустить його додому без цього собаки. У Бари тепер велика і дружна родина, яка дуже любить тварин. У будинку окрім неї живе ще 11-річний алабай, три коти, рибки та папуги.

Реклама:

Головне сьогодні