Обвинувачена в сутенерстві викладачка вишу запевняє, що не винна

— 5 березня 2012, 13:55

Про це повідомляє Комсомольская правда в Украине.

Колишня заступник декана з виховної роботи, Оксана Михайлова, яку одна з журналісток програми "Гроші" впізнала в диспетчері "нічних метеликів", запевняє, що це наклеп.

Сюжет наробив багато галасу, жінку "попросили" з вузу та гуртожитку.

"Усе, що було показано в сюжеті, брехня. Я не маю відношення до секс-індустрії. Я не заходила ні до якого офісу та не бачила там Ольги (студентки-журналістки). Це вона сама вигадала", - повідомила Михайлова, коли її навідали в гуртожитку.

Жінка запевняє, що просто "опинилася не в той час та не в тому місці". Автівка, припаркована коло офісу повій, до якої вона того дня сіла, буцімто належала її коханцеві.

[L]"Добре, якщо вам так цікаво знати: я сідала в машину до свого коханця. Задоволені? Чоловік мене також сто раз спитав: що за машина? Я зізналася", - зі сльозами розповіла Михайлова.

"Усе моє життя полетіло шкереберть протягом двох годин. Після виходу сюжету керівництво НАУ звеліло, щоб я звільнилася з вузу та виїхала з гуртожитку. Наразі ми вже на валізах. Ну нічого, впораємось – головне, що чоловік пробачив", - підсумувала колишня викладачка.

Те, що він справді пробачив невірну жінку, підтвердив журналістам і супутник життя Михайлової, який назвався Сергієм.

"Пробачив. Я почасти й сам винен – цілодобово на роботі, приходжу втомлений. Я ж не зовсім "дерев’яний", усе розумію. Що ж робити…", - зазначив він.

Реклама:

Головне сьогодні