Тест

Чоловік продав своє минуле на eBay та знайшов нову любов

Переживаючи кризу середнього віку та розлучення з дружиною Лорою, чоловік виставив на продаж геть усе. Окремими лотами було його місце роботи та знайомство з його друзями. Йен продав дім з усім, що в ньому було, машину, мотоцикл, водні лижі та парашутне спорядження.

Він став інтернет-сенсацією та пустився в мандри світом, здійснюючи свої заповітні мрії, пише The Daily Mail.

Відтоді минуло чотири роки, і Йєн встиг втілити майже всі пункти зі свого списку,стати власником острову в Карибському морі та знову закохатися.

Починаючи від свого другого життєвого старту, чоловік не змарнував жодної хвилини, із кожного дня витискав по максимуму. Відчайдух побував у десятках країн, бігав із биками та плавав із білими акулами, вивчив французьку, навчився кермувати літаком та зіграв крихітну роль у голлівудському фільмі.

Про свої пригоди він розповідає в блозі, а ще написав книгу. В інтернеті Ашер знайшов чимало однодумців, що, як і він, у якусь мить відчули, що їх осліпило повсякденне житті.

Чоловік придбав собі острівець із архіпелагу Бокас-дель-Торо, в 9 тисяч квадратних метрів, із пляжем золотавого піску, кораловим рифом та лісочком. Наразі він зводить на своєму острові дім.

Нове кохання, хоча цього й не було в його списку, чоловік зустрів під час перегонів на собачих упряжках. Її звати Мо, і вона з Канади, поділився чоловік із Sydney Morning Herald.

Недивно, що історією Ашера зацікавився світ кіно, права на її екранізації планує придбати Disney.