Фанати миколаївських ґвалтівників зібрали 100 тис. на адвоката та обіцяють "показати ще"

— 12 квітня 2012, 11:00

Друзі головного підозрюваного у справі зібрали вже 100 тисяч гривень на адвоката.

Це при тому, що групи у соціальних мережах, де оголошується збір коштів, одразу стають об'єктом переслідування з боку спільноти і блокуються адміністрацією ресурсів, пише Комсомольская правда в Украине.

"Якби нам не заважали заангажовані раби зомбоящика (телевізора), ми б зібрали набагато більше", - каже Ілля, один із активістів руху на підтримку ґвалтівників.

"Збір коштів почався одразу після того, як були закриті групи, що присвячені альтернативній думці про Оксану Макар і про те, що сталося. Ви розумієте, що громаді нав'язують хибні цінності, повій звеличують до рівня героїв нації, ховають їх на місцевих VIP-місцях, а на родини всіх інакодумців влаштовують публічне цькування", - каже він.

У закритих групах і форумах вони пишуть: "Женька - герой!" Все правильно зробив, просто дівка живучою виявилася", "Ого, як бидло збунтувалося, але нічого, ми їм ще покажемо".

[L]Прибічники руху пропагандують очищення міста від наркоманів, бомжів, повій, "кольорових" і взагалі всіх, хто не поділяє їх поглядів. Причому у найбільш жорстокий спосіб.

За словами психолога Марії Чижової, за сторінкою у соціальній мережі можна багато чого розповісти про особу.

"Не може людина, без певних відхилень на стіні своєї сторінки у соціальній мережі розміщувати відео, в якому живу людину ріжуть на частини бензопилами. А під цими кадрами десяток коментарів 18-20 річних хлопців і дівчат: "Ух, ти як круто!" Хотів би і я так спробувати!".

ГУ МВС України завершило розслідування резонансної справи Оксани Макар. Найближчими днями матеріали передадуть до суду.

Реклама:

Головне сьогодні