З дебошира хочуть стягнути кошти за вимушену посадку літака у Сімферополі

— 17 квітня 2012, 15:39

Про це йдеться у повідомленні, надісланому помічником генерального директора зі зв’язків з громадськістю " Аеросвіту" Сергія Куцого.

"Наразі вирішується питання про внесення порушника до списку небажаних пасажирів авіакомпанії, а також про пред'явлення йому претензій у зв'язку з додатковими витратами компанії через вимушену посадку в аеропорту "Сімферополь", - зазначається у коментарі "Аеросвіту".

Нагадаємо, у вівторок за 2 години до посадки в аеропорту "Бориспіль" один з пасажирів рейсу Дубай-Київ вступив у конфлікт з іншими пасажирами, який перейшов у бійку.

Порушник, за оцінками екіпажу, знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння, вів себе надмірно агресивно і не реагував на зауваження ні бортпровідників, ні інших пасажирів.

"Його дії загрожували безпеці людей на борту літака, а поведінка була абсолютно неадекватною", - йдеться у повідомленні "Аеросвіту".

Чоловік також сильно вдарив бортпровідника, який намагався його вгамувати.

Тривалий час порушника не вдавалося заспокоїти. У зв'язку з цим літака прийняв рішення про позапланову вимушену посадку в аеропорту "Сімферополь". До літака був викликаний наряд правоохоронців аеропорту, який зняв забіяку з борту.

Тепер вирішується питання про матеріальну компенсацію компанії у зв’язку з такими подіями.

Після прибуття рейсу в аеропорту "Бориспіль" потерпілий бортпровідник поскаржився на різке погіршення зору, йому призначено додаткові медичні експертизи.

Питання про позов до дебошира від бортпровідника вирішуватиметься за результатами додаткових медичних експертиз та поточному стану здоров'я потерпілого.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні