Привид у британському барі підбиває клинця до жінок

— 18 квітня 2012, 17:17

На відміну від мультяшного доброго привида Каспера, його "колега", що оселився в 170-річному закладі "Queen’s Arms", не відрізняється чемністю.

Про це пише The Sun.

Завсідниці бару вже знають – сідати треба впритул до стіни, аби невидима істота зненацька не вщипнула тебе за м’яке місце.

Потойбічного хулігана охрестили Граспером – від "grasp", що означає "хапати".

Доторк привида в буквальному сенсі відчула на собі й 41-річна помічниця управляючого Пола Вартон. Спершу жінці здавалося, що це якісь м’язові спазми в її сідницях.

"Одного вечора ми балакали втрьох, і я згадала, що відчувала щипок на моїй попі, і всі інші сказали, що таке траплялося і з ними", - розповідає працівниця бару.

"Я стояла біля бару, насолоджуючись склянкою вина, коли раптом відчула, як мене міцно вщипнули за попу. Моєю реакцією одразу була думка, що то якийсь збочений тип випробовує свою долю, але коли я обернулася, готова дати йому відкоша, там нікого не було", - пригадує відвідувачка, 26-річна Ешлі Беланд.

Тоді ситуацію дівчині одразу роз’яснили працівники бару.

"Було трохи лячно, але, гадаю, є й гірші речі, які може заподіяти тобі привид", - зазначає вона.

Окрім того, що Граспер нерівно дихає до жіночих задків, за свідченням очевидців, іноді він пересуває стільці, тупотить по підлозі та пускає клуби диму.

Подейкують, коли з бару йдуть останні відвідувачі, туди вчащає ще кілька упирів, а ще хтось буцімто бачив лису примару, що заходила до "Queen’s Arms" просто крізь стіну.

Причину всієї цієї чудасії дехто вбачає в трагічній загибелі юної дівчини, що сталася в цій будівлі кілька десятиріч тому.

"Що б то не було, деякі відвідувачі та працівники так люблять це місце, що просто не можуть його покинути… За кілька тижнів до нас приїде команда мисливців за привидами", - каже менеджер закладу Крістін Діксон.

Реклама:

Головне сьогодні