Жителька Мексики очікує на дев’ятірню менш ніж за рік після трійні

— 28 квітня 2012, 11:07

На 20-те травня запланований кесарів розтин, пише The Sun.

Наскільки змогли роздивитися лікарі, Карла чекає на шістьох дівчаток і трьох хлопчаків. Судячи зо всього, вона завагітніла ними, за два тижні після того, як народила Касандру, Даніелу та Бернардо. Малята також з’явилися на світ шляхом кесаревого розтину.

Окрім цих трьох жінка має ще й старшого сина, 4-річного Брауліо. Усі дітки Перес були зачаті природним шляхом.

Мер міста Вілья де Артеага, де мешкає диво-родина, вже пообіцяв Карлі та її чоловікові допомогти їм з оплатою медичних послуг, зокрема інкубаторів для новонароджених, адже на момент кесаревого розтину дітки будуть 7-місячними та матимуть дуже маленьку вагу.

Мерова дружина, близька подруга Перес, уже щодня допомагає їй зі старшими дітьми.

"Я почуваюся так, наче на мене зійшло диво. Я нервуюся, але я дуже щаслива", - поділилася Карла.

Із тим, як вона поназиває молодших діток, жінка ще не визначилася. Каже, що наразі зосереджена на тому, щоб із ними все було гаразд.

"Ми віримо в те, що так воно й буде, хоча іноді я не сплю ночами, думаючи про те, як я купуватиму такі речі як молоко, підгузки та одяг для дітей, коли вони народяться", - зізналася жінка.

Дев’ятірню в 1971-му році народила в Сіднеї, Австралія, Джеральдіна Бродрік. На жаль, жоден із чотирьох хлопчиків та п’яти дівчаток не вижив.

П’ятеро хлопчиків та четверо дівчат побачили світ у 1999-му році в Малайзії. Мати, Зуріна Мат Саад, також утратила всіх малюків менш ніж за шість годин.

Справжньою зіркою в США стала "Октомама" - мати-одиначка Надя Сулеман (на фото), яка, в результаті екстракорпорального запліднення, народила вісьмох дітлахів у 2009-му році. Шестеро хлопців та дві дівчинки вижили. Крім них, у Наді є ще шестеро дітей.

Реклама:

Головне сьогодні