Джеком-Різником могла бути жінка

— 10 травня 2012, 17:42

Про це повідомляє ТСН з посиланням на The Daily Mail.

На думку 62-річного юриста, "Уайтчепльським монстром" була Ліззі Вільямс - дружина королівського лікаря Джона Вільямса, якого вважають головним підозрюваним у справі Джека-Різника.

Ліззі Вільямс ніколи не підозрювали. Фото The Daily Mail

Морріс вважає, що Ліззі Вільямс вбила своїх жертв, бо не могла мати дітей, а вирізані матки – доказ цьому. Екс-адвокат також зазначає, що жодна з п'яти вбитих повій не піддалася сексуальному насильству, а особисті речі однієї з них, Енні Чепмен, були складені біля її ніг "у жіночій манері".

Королівський лікар Джон Вільямс був чоловіком Ліззі Вільямс. Саме його вважають головним підозрюваним у справі Джека-Різника.

Біля тіла іншої жертви - Кетрін Еддоуз - виявили маленькі кнопки з жіночих черевиків, а в попелі каміна убитої Мері Келлі знайшли залишки жіночого одягу: плаща, спідниці та капелюхи.

Морріс також вказує на те, що у Мері Келлі був зв'язок з чоловіком Ліззі Вільямс, який тримав клініку абортів в Уайтчепелі.

Ліззі Вільямс, уроджена Мері Елізабет Енн Хьюз, народилася 7 лютого 1850 року в родині валлійського промисловця Річарда Хьюза.

Вона вийшла заміж за Джона Вільямса, коли йому було 32 роки, а їй – 22. Елізабет не могла мати дітей.

Незабаром після низки загадкових і страшних вбивств в Лондоні у неї стався нервовий зрив. Вона померла від раку в 1912 році і ніколи не була підозрюваною у справі Джека-Різника.

Скандальна книжка Джона Морріса

Нагадаємо, Джеку-Різнику приписують вбивства від 5 до 11 жінок, вчинені в 1888 році в східних районах британської столиці.

Зокрема, жертвами Різника стали Мері Ніколс, Енні Чепмен, Елізабет Страйд, Кетрін Еддоуз і Мері Келлі. Вбивця перерізував горло кожної з жертв.

Вважається, що маніяк був знайомий з медициною - принаймні спотворюючи тіла жертв скальпелем, він діяв дуже професійно.

Всього британська поліція свого часу перевірила близько 200 осіб в рамках справи про вбивства.

Список підозрюваних у цій гучній справі становив близько 10 осіб.

Серед них були американський доктор Френсіс Тамблті, внук королеви Вікторії принц Альберт Віктор, герцог Кларенс.

Реклама:

Головне сьогодні