3D-художник створює оптичні ілюзії під ногами глядачів. Фото

— 14 травня 2012, 13:40

Оптична ілюзія, що знаходиться в з Терміналі 3, зветься Be A Changi Millionaire.

Про це пише CNN.

Малюнок має розмір 9Х9 метрів, глядачі можуть вільно ходити по ньому, сідати, та робити знімки. Бажаючі можуть скористатися послугами фотоавтомату, а потім отримати зображення електронною поштою.

Однією з найвідоміших робіт Веннера, який свого часу працював ілюстратором у NASA, став "День гніву". Написана в 1984-мув Мантуї, Італія, картина отримала благословенням від тодішнього Папи римського як взірець сакрального мистецтва.

"У наш час суспільству дуже бракує креативності та мистецтва. Найкраще, що можна відкрити – відчинити для нього двері. Мене не влаштовують арт-галереї – вони ніяк не впливає на суспільство", - каже 52-річний митець.

ВІДЕО ДНЯ

Роботи Веннера набули шаленої популярності завдяки інтернет-мережам, де люди обмінювались своїми фото на тлі його 3D-картин.

"Поєднання анаморфних вуличних картин та соціальних мереж надзвичайно тісне. Публіка хоче бути персонажами. Цей спосіб заохочення до взаємодії з мистецтвом приваблює людей. Коли вони беруть участь, то також поширюють це повідомлення. Це як партизанський маркетинг", - каже Веннер, який уже має досвід співпраці з Absolut Vodka, Disney Studios, Lexus, National Geographic та Xbox.

Фото з сайту CNN

Реклама:

Головне сьогодні