Туристку у Єгипті засмоктало під гвинт катеру. Готель та туроператор вирішили зам'яти справу

— 15 травня 2012, 12:05

Але адміністрація готелю і туроператор вирішили справу зам'яти, повідомляє ТСН.

24-річна Ірина Стецько відпочивала в готелі Dessole Nesco Waves 4* в Шарм-ель-Шейху.

30 квітня, коли вона плавала в купальній зоні пляжу, її засмоктало під гвинт моторного човна, яким керував співробітник готелю.

"Я дивом змогла закричати. Крик почув водій човна, заглушив мотор і встиг дістати мене з води. У стані шоку я не думала про пошкодження, але незабаром зрозуміла, що я вся в порізах від гвинтів", - розповіла дівчина на своїй сторінці у соцмережі "ВКонтакте".

За словами постраждалої, в готелі не змогли надати їй не тільки кваліфіковану медичну допомогу, а й навіть своєчасно представити аптечку.

"На допомогу прийшов один з російських відпочиваючих: обробив рани, супроводжував мене до лікарні", - зазначила Ірина.

За її словами, представники готелю і туроператора, від якого вона поїхала до Єгипту, неодноразово намагалися домогтися від неї заяви про відсутність претензій.

"Подію усіляко намагалися зам'яти. Страхова відмовилася надавати юридичну допомогу, отримавши недостовірну інформацію від туроператора (нібито я запливла за буйки). Більше того, людина, яка скоїла наїзд, наступного дня вийшла на ту ж роботу", - обурена дівчина.

Вона також з'ясувала, що це не перший нещасний випадок в Єгипті, пов'язаний з неувагою до техніки безпеки.

До речі, попередній, який завершився більш трагічно, стався з клієнтом того ж туроператора. Тоді за схожих обставин загинув турист з України – в лютому цього року чоловіка фактично розрізало гвинтом моторного човна на очах у дружини і 14-річної дочки.

Трагедію випадково зафіксувала підводна камера і відео було викладено в Інтернет.

Реклама:

Головне сьогодні