На скандалі із павлоградською випускницею вже заробляють

— 21 травня 2012, 14:23

Тепер прихильники й недоброзичливці Насті Фоменко, обговоривши вбрання і поведінка дівчини, намагаються її "працевлаштувати", пише Комсомольская правда в Украине.

В соціальних мережах щосили обговорюють, що Настю Фоменко запросили у якості моделі рекламувати електронну техніку в інтернет-крамниці. Зйомку призначено на 24 травня, Настя згодна, вибирає тільки, який товар представляти.

"В нас гарна новина: Анастасія Фоменко дала згоду знятися в червневій рекламній кампанії. Як ви думаєте, що Насті краще рекламувати - iPhone або Samsung"? .. - Пише інтернет-магазин на сторінці в соцмережі і навіть додає фото, де сім'я Насті вже "рекламує" комп'ютер.

[L]Користувачі мережі, звичайно, одразу долучаються до обговорення з порадами на кшталт "білизну Victoria's secret їй треба рекламувати!".

"Це нісенітниця!" - Емоційно відреагувала мама. - Жодних рекламних пропозицій нам не надходило. Дочка зараз готується до тестування та вступу до вузу і зайнята тільки цим", - каже її мама.

Зараз вся родина Фоменко гостює в селі у бабусі: батьки намагаються прийти до тями від"слави", що звалилася на сім'ю. Настя намагається не думати про те, що пишуть в Інтернеті і сидить за підручниками та посібниками. На цьому тижні їй доведеться з'явитися на публіці: дівчина буде здавати три тести ЗНО - з української мови та літератури, англійської мови та історії України. Вона як і раніше хоче бути журналістом.

Реклама:

Головне сьогодні