В інтернеті з'явився фан-гід Україною та Польщею

— 23 травня 2012, 13:43

"Фан-гід створений в рамках проекту "Поважай культуру вболівальників" і містить актуальну інформацію про транспорт і проживання, поради, де можна пообідати, особливості місцевого законодавства і відомості про матчі, пише Інтерфакс-Україна.

Проект "Поважай культуру вболівальників" має на меті надати всю необхідну інформацію гостям Євро-2012. Для цього в усіх восьми містах турніру будуть засновані спеціальні фан-посольства.

Вони надаватимуть бажаючим надійну та об'єктивну інформацію. Цілодобово буде працювати служба і телефон екстреної допомоги. Тут же приїжджі вболівальники зможуть спілкуватися з місцевими любителями футболу.

У містах і наметових містечках будуть працювати фан-посольства поменше, де уболівальникам будуть готові допомогти професійні консультанти та соціальні працівники.

Стаціонарні фан-посольства знаходяться за наступними адресами: Київ: близько Хрещатика, 44 (вхід у фан-зону УЄФА), Донецьк: школа № 2, вул. Артема, 129A, Харків: вул. Сумська, 39; площа Свободи, Львів: проспект Свободи, 7-10; Гданськ: Тарг Венглеви, Познань: вул. 3 травня, 46, Варшава: Краківське передмістя, 83, Вроцлав: вул. Шевська, 66/67A.

Реклама:

Головне сьогодні