9-річні діти побили однокласника. Вчителі кажуть "по ділу"

— 24 травня 2012, 10:52

У закладі натомість кажуть, що учень просто дістав своє, бо від постійних образ у товаришів просто урвався терпець, повідомляє ТСН.

Мати 9-ти річного школяра запевняє – її сина однокласники побили аж до струсу мозку. Вона переконує, що над її сином знущалися останні два роки, тоді як адміністрація школи на це не реагувала, а деякі вчителі навіть підтримували цькування.

Батьки ж тих школярів, яких звинувачують у побитті, самого факту бійки не заперечують. Утім, кажуть, побитий винен сам, бо систематично ображав дітей у класі. Того разу, йому просто дали здачі.

На їхньому боці й адміністрація школи. Запевняють, на поведінку побитого учня скаржилися його мамі. Психолог навіть працював із дитиною і давав рекомендації батькам.

"Замість того, аби дослухатися до рекомендацій, триває виправдання дитини. І всі розборки відбуваються в неї на очах – у присутності сина. Він це чує, бачить, одержує масу задоволення, що мама, мовляв, вам показала", - тлумачить ситуацію директор школи-інтернату № 4 Анжела Гурина.

Нині історією зі шкільною бійкою переймаються в місцевій прокуратурі, міліції та управлінні освіти. Чи був це звичайний конфлікт, чи цькування дитини у школі, чиновники з'ясують колегіально.

Реклама:

Головне сьогодні