Маленький фанат української збірної виявився сином депутата

— 13 червня 2012, 11:11

Про це пише газета Сегодня.

Батько Тимура - нардеп. І саме тому він не хоче, щоб фігурувало його прізвище, пише газета.

"Розумієте, зараз це сприймається як радісний епізод, а якщо спливе моє прізвище, почнуть говорити, що я проплатив це відео", - сказав батько Тимура.

"Хоча насправді Тимур потрапив у кадр випадково. Я давно обіцяв йому сходити на матч Євро-2012 — так він потрапив на трибуну. Мене порадувало, що він співав гімн, тримаючи руку на серці. А ще плакав, коли нам забили, і радів, коли забили ми. Це була щира реакція. От якщо Україна виграє Євро, тоді я погоджуся, щоб про Тимура зняли фільм. Але не зараз", - додав він.

Сам Тимур мріє стати схожим на футболіста Андрія Шевченка.

"Я хочу стати воротарем і бути схожим на Андрія Шевченка. Зараз я часто граю у футбол зі своїм водієм", — сказав Тимур.

Як відомо, 6-річний Тимур менш ніж за добу став зіркою інтернету. Відео, і фото, на якому видні справжній емоції маленького вболівальника, набирають сотні лайків у соціальних мережах.

Герой фото, які були опубліковані у твіттер-екаунтах світових спортивних видань, що мають мільйони читачів – ESPN i SportsCenter, живе у Києві.

Сестра хлопчика розповідала, що Тимуру давно хотілося потрапити на справжній футбольний матч, і поєдинок між Україною та Швецією став першим матчем, на якому він побував.

Реклама:

Головне сьогодні