Маленький фанат Тимур плакав три рази на матчі і зірвав голос

Тепер уже навіть відомо, що 6-річний Тимур є сином нардепа. З’ясувались і ще деякі подробиці з життя одного маленького фана, який так голосно підтримував збірну, щоб привернув увагу не лише людей довкола, а й самого капітана збірної.

"Шевченко звернув на мене увагу. Мені Шевченко показав, подивився прямо в очі", - хвалиться тепер хлопчик.

Шевченко справді звернув на нього увагу. Але вже після матчу. Спершу він підписав хлопчику футбольного м’яча, а потім взагалі запросив подивитись тренування збірної.

"Я хочу стати воротарем і бути схожим на Андрія Шевченка. Зараз я часто граю у футбол зі своїм водієм", — зізнався Тимур.

Втома від слави

Тимур зізнається, що вже трохи втомився працювати зіркою. На матчі він так вболівав, що аж голос зірвав.

"Я дуже втомився. Ми вчора приїхали в 12 ночі", - побідкався хлопчик під час розмови з журналістами телеканалу "1+1".

Проте, за словами Тимура, йому приємна його популярність, зокрема, хлопчику сподобалось, коли його знайома дівчинка Ніколь при зустрічі сказала, що бачила його по телевізору. Хоча більшість друзів про "зірковість" Тимура ще не знають.

Тимур каже, став зіркою, бо найголосніше кричав та найвище стояв. Утім, сліз найліпшого фаната ніхто не фільмував, а плакав він саме стільки раз, скільки голів було в поєдинку українців зі шведами.

"Від невдач. Другий раз від зрівняння рахунку, а третій раз – від щастя", - зізнається хлопчик.

"Я так вболівав, що аж голос зірвав. Я не лише руки піднімав, я ще й так робив, ставав на стілець. Там були хвилі", - розповів хлопчик журналістам телеканалу СТБ.

Його мати Анжеліка каже, що й сама не чекала аж такого запалу від сина: "Він настільки темпераментно, наскільки емоційно все сприймав. Ставав на сидіння. Я іноді кажу: Тимур, не треба, а то завтра буде боліти горло. Мама ти не розумієш, це ж наші!"

Захоплюються маленьким Тимуром в Україні та за кордоном. Лише за добу вже понад 200 тисяч переглядів відео на Youtube.

За наступною грою збірної Тимур стежитиме з відпочинку на морі. Але він впевнений, що перемога за Україною, бо розумні, сильні і знають маневри. І обіцяє вболівати не менш емоційно ніж на стадіоні.

Син нардепа

Як з’ясували журналісти, маленький знаменитий фанат є сином нардепа.

"Розумієте, зараз це сприймається як радісний епізод, а якщо спливе моє прізвище, почнуть говорити, що я проплатив це відео", - сказав батько Тимура.

"Хоча насправді Тимур потрапив у кадр випадково. Я давно обіцяв йому сходити на матч Євро-2012 — так він потрапив на трибуну. Мене порадувало, що він співав гімн, тримаючи руку на серці. А ще плакав, коли нам забили, і радів, коли забили ми. Це була щира реакція. От якщо Україна виграє Євро, тоді я погоджуся, щоб про Тимура зняли фільм. Але не зараз", - додав він.

"Потрібно віддати належне оператору, який у потрібний момент навів камеру на Тимура. А взагалі моменти слави приходять і йдуть геть, це хвилини. Головне, щоб такі моменти дали щось позитивне нашій країні, для підняття духу патріотизму", - сказала Анжела.

За матеріалами СТБ, ТСН, газети "Сегодня"

Реклама:

Головне сьогодні