Біля Чорнобиля упіймали іноземців-порушників

— 19 червня 2012, 11:50

Про це у вівторок повідомляє прес-служба МВС.

Інцидент трапився неподалік села Терехи Іванківського району Київської області.

"Під час пішого патрулювання працівники батальйону міліції з охорони зони відчуження затримали автомобіль Фоцваген-Гольф з іноземними номерами. Машина незаконно перетинала заборонену територію пошкодивши дротову огорожу", - йдеться у повідомленні.

У автомобілі були троє іноземців – двоє громадян Нідерландів 33-х та 23-х років та 23-річний громадянин Казахстану. Міліціонерам затримані повідомили, що вони туристи.

МВС з’ясовує причини перетину іноземцями забрудненої радіацією території, за даним фактом проводиться перевірка.

Водночас, туристичні агенції, які проводять екскурсії у зону відчуження, скаржаться, що туристам такі поїздки не цікаві, пишуть "Коментарі".

Для іноземців коштом Київської міської державної адміністрації була видана спеціальна брошура з переліком турів. Серед таких пропозицій була і поїздка до Чорнобиля.

Але, як повідомили виданню у компанії "Київський супутник" (вона представлена ​​в брошурі КМДА в якості організатора туру в Чорнобиль), що поки взагалі жодної заявки отримано не було.

А в компанії SoloEast Travel, яка особливо акцентує увагу на своїх екскурсіях до Чорнобиля, розповіли, що клієнтів рівно стільки ж, скільки було і до чемпіонату - від 5 до 20 чоловік в день.

Реклама:

Головне сьогодні