Microsoft представила новий планшетник Surface. Фото

— 19 червня 2012, 16:41

Виконавчий директор Microsoft Стів Баллмер назвав планшетник "принципово новою сім'єю комп'ютерних пристроїв", цитує його Lenta.ru.

Один з представлених Балмером планшетних комп'ютерів Surface працює під операційною системою Windows RT, важить близько 680 грамів і має товщину в 9,3 міліметра. Цей планшет оснащений зйомною клавіатурою, що кріпиться за допомогою спеціальних магнітів.

У продаж, як очікується, він надійде восени 2012-го року, імовірно, одночасно з випуском нової операційної системи Windows 8. Ціна цієї версії Surface, за словами представників Microsoft, буде порівнянна з іншими представленими на ринку планшетними комп'ютерами.

Microsoft продемонструвала відразу дві моделі Surface – з операційними системами Windows RT і Windows 8 Pro. Перша модель товщиною 9,3 міліметра, вагою 676 грамів і діагоналлю екрана 26,9 сантиметра буде мати пам'ять об'ємом 32 або 64 гігабайти.

Планшети з встановленою системою Windows 8 масивніше: вони мають в товщину 13,5 міліметра і важать 903 грами. При цьому обсяг їх пам'яті буде становити 64 або 128 гігабайт. Пристрої також оснащені роз'ємом USB, подвійний антеною Wi-Fi, клавіатурою-мультитач і сенсорною панеллю.

Продажі планшетів Surface, як повідомляється, почнуться "найближчим часом".

Реклама:

Головне сьогодні