Топ-10 найзаможніших актрис Голлівуду

Видання Forbes публікує щорічний список найбільш висоокоплачуваних актрис Голлівуду.

На першій сходинці опинилася актриса Крістін Стюарт, відома за роллю Белли у вампірській сазі "Сутінки".

Відомо, що 22-річній актрисі вдалося обігнати навіть так зірку, як Анджеліна Джолі, повідомляє Forbes. За даними видання, у період з травня 2011-го по травень 2012-го вона заробила 34,5 мільйони доларів.

Крістін Стюарт

Видання зазначає, що преса дуже любить писати про актрису, а особливо пліткувати про роман із її партнером за фільмом "Сутінки" - Робертом Паттісоном.

На другій позиції, із статками в 34 мільйони доларів опинилася Кемерон Діаз. Фільм "Погана вчителька", у якому актриса зіграла головну роль, при бюджеті всього 20 млн. доларів заробив 216 мільйонів.

Кемерон Діаз

Така популярність фільму і допомогла актрисі отримати 34 мільйони у період із травня 2011-го по травень 2012-ого.

Третю позицію і 25 мільйонів отримала актриса Сандра Баллок.

Сандра Баллок

І хоча фільм "Надзвичайно голосно і неймовірно близько" не зірвав рекордну касу, актриса все ще користується попитом. Крім того, Баллок отримала велику кількість уваги, дякуючи стрічці "Невидима сторона", а також своїм подорожам із маленьким сином Луї.

Четверту позицію посідає красуня Анджеліна Джолі, яка наразі, хоч и не бере участь у гучних проектах, та все ще заробляє мільйони завдяки рекламним пропозиціям таких гігантів, як Louis Vuitton.

Анджеліна і Бред

Крім того, Джолі отримує шалену кількість уваги що б вона не робила. Протягом року її обличчя з'явилося на обкладинках журналів 78 разів. Все це приносить їй 25 мільйонів доларів.

Актриса Шарліз Терон, яка заробила 23 мільйони доларів, знаходиться на піку своєї кар'єри. І хоча фільм "Бідна заможна дівчинка" не заробив багато, він все ж наробив галасу навколо актриси.

Шарліз Терон

Крім того, вона зіграла у гучних прем'єрах "Білосніжка і мисливець" і "Прометей", а також є обличчям компанії Dior.

16 мільйонів доларів заробила актриса Джулія Робертс. Видання зазначає, що вона знаходиться на тому етапі, коли актриси її віку з усіх сил намагаються знайти хорошу роль.

Джулія Робертс

Достатньо успішним проектом був фільм "Білосніжка", проте він заробив 135 мільйонів доларів із бюджетом в 85 мільйонів доларів.

На сьомій сходинці опинилася актриса Сара Джессіка Паркер. Протягом року вона заробила 15 мільйонів доларів.

Сара Джессіка Паркер

І хоча фільм "Я не знаю, як вона це робить", де актриса зіграла головну роль, заробив лише 30 мільйонів доларів, актриса продовжує отримувати дивіденди від трансляцій відомого серіалу "Секс і місто", а також вона успішно продає парфуми власного виробництва NYC і Lovely.

Актриса Меріл Стріп цього року заробила 12 мільйонів доларів. Нагадаємо, що нещодавно вона отримала пальмову гілку за головну роль у фільмі "Залізна леді".

Меріл Стріп

Видання зазначає, що у свої 62 роки у Стріп чудова кар'єра і вона продовжує виснажливо працювати.

Дев'яту позицію посідає актриса Крістен Віг.

Крістен Віг

Зірка американського щотижневого шоу "The Saturday Night Live" протягом року заробила 12 мільйонів доларів. у перспективы - зйомки у новому фільмі із Беном Стіллером.

На десятій сходинці опинилася актриса та зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон.

Вона заробила 11 мільйонів доларів, зігравши у фільмах "Вдай з себе мою дружину" та "Нестерпні Боси".

Фото АР, Reuters

Реклама:

Головне сьогодні