Британські школярі одержали завдання: написати передсмертного листа

— 22 червня 2012, 12:12

На щастя, він виявився лише домашнім завданням, що його задали хлопцю креативні вчителі.

Про це пише The Daily Mail.

"Люба мамо, я пишу тобі цього листа, щоб попрощатися та подякувати за те, що ти дала мені життя. Не плач, я не хочу, щоб ти сумувала, хочу, щоби ти іноді згадувала мене та щасливі часи", - синовим почерком було написано на аркушику, що потрапив до рук 42-річної Вікі Уокер.

Далі в своєму листі її син Веслі запевняв, що любить її, висловлював побажання щодо свого похорону та давав розпорядження, кому слід віддати деякі з його речей.

"Будь сильною заради мене!", - закінчується послання.

Жінка кинулася до синової кімнати, гадаючи, що запізнилася і зараз побачить свого хлопчика мертвим у зашморгу. Веслі ж спокійнісінько спав у своєму ліжку.

Як з’ясувалося, лист, від якого в матері ледь серце не стало, був домашнім завданням сина з предмету "Експресивне мистецтво". За задумом учителів, це мало сприяти розвитку в дітей "креативності та уяви". Учнів попросили уявити, що вони помирають від невиліковної хвороби та прощаються зі своїми рідними.

"Я повірити не можу, що школа не попередила нас про те, що вони роблять такі ненормальні вправи. Вони ж могли написати щось у заголовку роботи", - обурюється Вікі.

Батьки Веслі вимагають від школи вибачень та наголошують на тому, що такі завдання не можна давати вразливим підліткам.

Реклама:

Головне сьогодні