Британська матуся 2 роки малює "комікс" про своїх дітлахів

— 29 червня 2012, 13:00

Дівчаткам, Міллі та Еві, 9 та 4 рочки. Малювати свій "комікс" мешканка Уельсу Енджі почала, відколи 2 роки тому в неї народився найменшенький, Графф.

У її архіві вже понад 700 кумедних картинок, які вона викладає в своєму блозі, пише The Daily Mail.

Енджі малює вечорами, коли малі засинають,таким чином "задокументовуючи" день, що минув. На її малюнках не лише вона, чоловік та діти, а й їхній кіт Ерні, собака Бонні та півник Гізмо.

Жінка каже, що малюнки набагато ліпші за фото, бо на них є і її емоції.

"Більшість малюнків гумористичні, але часом для мене це спосіб переживати події, що трапляються в нашому житті, наприклад, як коли Міллі кривдили в школі або коли Графф перебирався до власної кімнати", - каже Енджі.

Іноді художниця малює те, що пересічні мами воліють якнайшвидше забути – моменти дитячих істерик, сварок, болячок та непослухів.

"Це весело, переглядати старі малюнки й хихотіти над ними. Вони навіюють багато спогадів та емоцій. Коли ти дивишся на них, то пригадуєш миттєвості, які забув, і це значно сильніше, ніж фотографії", - говорить Енджі.

"У мене дуже мало зображень моєї мами і мене в дитинстві, тож я дуже хотіла зробити таке для моїх дітей. У них буде згадка про всі ці моменти, і точно те, що я думала та відчувала", - додає вона.

Реклама:

Головне сьогодні