Тест

Anonymous зламали ресурси для педофілів і опублікували дані їх користувачів

Колектив хакерів опублікував відеозвернення про початок операції під назвою PedoChat. Хакери вже розмістили імена та адреси електронної пошти декількох користувачів одного з ресурсів, де педофіли обмінюються фотографіями дітей, пише Газета.Ру з посиланням на Daily Mail.

"Останнім часом нашу увагу привернуло до себе зростання кількості сайтів, присвячених педофілам, їх спілкуванню в чатах та обміну зображеннями", - заявляє на відео представник Anonymous.

Спікер також закликав громадськість чинити тиск на політиків і засоби масової інформації для закриття подібних ресурсів.

"На благо наших послідовників, на благо людства і для нашого власного задоволення ми будемо виганяти з інтернету і систематично знищувати будь-які подібні сайти", - підкреслюється в повідомленні.

Раніше Anonymous заявляли про закриття близько 40 інтернет-ресурсів, на які припадало понад 100 Гбайт контенту з порнографічними зображеннями дітей.

[L]Також в ході операції Darknet були розкриті 190 IP-адрес (унікальна адреса інтернет-користувача, яка може бути використана для встановлення фізичної адреси) передбачуваних педофілів.

Як стверджують Anonymous в своєму зверненні, хакери ставляться до цієї справи з усією серйозністю і не збираються зупинятися найближчим часом. Також повідомляється, що в операції беруть участь послідовники Anonymous з усього світу.