У хмарочосі в Стамбулі горіли VIP-квартири знаменитостей. Відео

— 17 липня 2012, 15:14

Вогонь виник на 42-му поверсі будівлі і швидко поширився по зовнішній обшивці башти, всередині в цей момент знаходилося безліч людей, в тому числі відомих, повідомляє НТВ.

Видання відзначає, що турецькі ЗМІ порівнюють вид палаючого хмарочоса з картиною теракту 11 вересня в Нью-Йорку після атаки "Аль-Каїди".

Зі стін палаючої будівлі вниз падали вогняні кулі з розплавленої пластмаси. Дим від пожежі застелив сусідні райони головного мегаполісу Туреччини, викликавши паніку серед місцевих жителів. За відомостями газети Hurriyet, людей з будівлі евакуювали, жертв і постраждалих немає. Співробітників розташованої під хмарочосом автозаправки також відвели в безпечне місце.

Пожежникам на вертольотах вдалося зупинити поширення вогню, потім Polat Tower охолоджували водою. Губернатор Стамбула Хусейн Мутлу заявив, що причиною пожежі стала поломка системи кондиціонування.

ВІДЕО ДНЯ

За повідомленнями турецьких видань, у вежі Polat Tower живуть багато місцевих знаменитостей. Крім того, в офісах хмарочоса базуються великі компанії Туреччини.

Фото Reuters, стоп-кадри з відео, а також твіттер-користувача @serkanocakkk

Реклама:

Головне сьогодні