У хмарочосі в Стамбулі горіли VIP-квартири знаменитостей. Відео

— 17 липня 2012, 15:14

Вогонь виник на 42-му поверсі будівлі і швидко поширився по зовнішній обшивці башти, всередині в цей момент знаходилося безліч людей, в тому числі відомих, повідомляє НТВ.

Видання відзначає, що турецькі ЗМІ порівнюють вид палаючого хмарочоса з картиною теракту 11 вересня в Нью-Йорку після атаки "Аль-Каїди".

Зі стін палаючої будівлі вниз падали вогняні кулі з розплавленої пластмаси. Дим від пожежі застелив сусідні райони головного мегаполісу Туреччини, викликавши паніку серед місцевих жителів. За відомостями газети Hurriyet, людей з будівлі евакуювали, жертв і постраждалих немає. Співробітників розташованої під хмарочосом автозаправки також відвели в безпечне місце.

Пожежникам на вертольотах вдалося зупинити поширення вогню, потім Polat Tower охолоджували водою. Губернатор Стамбула Хусейн Мутлу заявив, що причиною пожежі стала поломка системи кондиціонування.

За повідомленнями турецьких видань, у вежі Polat Tower живуть багато місцевих знаменитостей. Крім того, в офісах хмарочоса базуються великі компанії Туреччини.

Фото Reuters, стоп-кадри з відео, а також твіттер-користувача @serkanocakkk

Реклама:

Головне сьогодні