У Німеччині відкрили "гарячу лінію ненависті"

— 19 липня 2012, 18:01

Про це повідомляє dapd, пише Лента.ру.

Ідея відкрити такий телефонний канал належить Ральфу Шульте і Олександру Бранденбургу, співробітникам рекламного агентства. На думку засновників "гарячої лінії ненависті", людям іноді просто необхідно випустити пар.

За словами Шульте і Бранденбурга, спілкуючись з розлюченими клієнтами, вони виступають для них у ролі телефонних спаринг-партнерів. Вони вислуховують образи за 1 євро і 49 центів за хвилину.

Оператори "телефонної лінії ненависті" відзначають, що приймають дзвінки від 16 до 18 годин на добу. Служба працює у Вісбадені всього кілька тижнів.

У ідеї німців знайшлися критики. Так, було висловлено думку про те, що лайка по телефону не допомагає людині, а швидше посилює його гнівний стан і чинить негативний вплив на психіку.

Шульте і Бранденбург відповідають на це, що вважають свою лінію корисною - поговоривши з ними, той, хто дзвонив, розслабиться і зможе продовжити спілкуватися з людьми, не дратуючись на них.

При цьому творці "гарячої лінії ненависті" заявили, що не збираються спілкуватися з людьми, які відчувають очевидний психологічний стрес. Якщо розмова з такою людиною вийде з-під контролю, йому порадять заспокоїтися і звернутися за допомогою до фахівців.

Реклама:

Головне сьогодні