Колумбійці з росіянами найчастіше займаються сексом – дослідники

— 20 липня 2012, 12:20

У потилицю "рекордсменам" дихають Індонезія та Росія – де 88% жителів люблять одне одного не менше одного разу за сім днів.

Про те, як часто вони кохаються, чи досягають оргазму та чи не нехтують захистом, розпитала представників 37 країн компанія - виробник презервативів Durex.

Про це пише The Sun.

Четверту сходинку з-поміж найбільш сексуально активних посіли китайці та португальці, з цифрою у 85%.

Найменше ж щасливчиків, що мають секс щотижня, виявилося серед японців – лише 27%.

Між тим найдисциплінованішими коханцями виявилися мешканці Китаю, Гонконгу та Індії. Відповідно 77%, 73% та 71% учасників опитування заприсяглися, що протягом останнього коїтусу використовували презерватив. Для порівняння, серед нігерійців таку ж відповідь дали 48%, а з-поміж жителів Чехії – узагалі 38%.

Найбільше уваги попереднім пестощам приділяють греки – 21,2 хвилини. Найшвидше до справи переходять жителі Таїланду – за 11,2 хвилини.

Середньостатистичний сеанс кохання є найтривалішим у Гонконгу – 29,4 хвилини, а "найшвидше" любляться французи – 14,3 хвилин. До слова, міжнародним середнім показником щодо тривалості статевого акту стала цифра в 19,2 хвилини.

Найчастіше досягають оргазму мешканці Угорщини, Греції та Іспанії, найрідше ж його мають жителі Південної Кореї та Китаю.

Реклама:

Головне сьогодні