Авторка "Гаррі Поттера" будує своїм дітям неймовірний "дитячий майданчик". Фото

— 25 липня 2012, 18:01

Будиночки такі великі, що письменниці потрібно отримати дозвіл на їхнє будівництво у міській раді Единбургу. З сайту цього органу влади і взяли журналісти комп’ютерний макет будиночків.

Ці дерев’яні вежі з’єднані мотузковим мостиком і дійти до них можна через секретний тунель, захований внизу, пише The Daily Mail.

У кожному дерев’яному будиночку будуть балкони, різьблення і башточки.

Ці будинки Джоан Роулінг хоче звести для своїх дітей – дев’ятирічного Дейвіда та семирічної Макензі.

Обидва будиночки, хоч і схожі, таки будуть відрізнятись один від одного. Так, будиночок Дейвіда буде розміщеним найближче до секретного тунелю, у нього буде спеціальний люк і стовп як у пожежників, по якому можна спуститись у парк

Тим часом будиночок "Кензі" має спіральні сходи і гірку, яка веде до гойдалки.

Як відомо, 46-річна Джоан Роулінг живе у особняку 17 століття разом зі своїм чоловіком Нілом Мюрреєм, їхніми двома дітьми і 18-річною донькою Джесікою від першого шлюбу.

Цей особняк Роулінг купила за 2 мільйони фунтів у 2009 році. Повідомлялось, що вона його полюбила як тільки побачила дві з 31 кімнат, які там є.

Як розповів журналістам один з сусідів Джоан Роулінг, ніхто не проти того, аби вона будувала ці дерев’яні будиночки для своїх дітей: "це її гроші, вона може робити з ними, що захоче".

"Пані Роулінг витратила купу грошей на дерева, які оточують її власність, тож навіть якщо ці дерев’яні будиночки великі, ніхто їх не бачитиме", - додав сусід.

Реклама:

Головне сьогодні