11-річний хлопчик злітав з Манчестера до Рима без квитка

— 27 липня 2012, 10:00

Про це повідомляє Lenta.ru із посиланням на Associated Press.

Інцидент стався у вівторок, 24 липня, тобто тоді, коли Великобританія вже почала підготовку до Олімпіади в Лондоні і посилила заходи безпеки в тому числі і в аеропортах країни.

Як повідомили представники транспортного відомства Великобританії, в даний час ведеться розслідування події. Кілька співробітників аеропорту Манчестера, звідки дитина вилетіла до Риму, зараз тимчасово відсторонені від роботи.

Також припинена діяльність і кількох працівників авіакомпанії Jet2, яку хлопчик вибрав для своєї подорожі.

В Jet2 журналістам розповіли, що "неврахована" в аеропорту дитина виявилася на борту безпосередньо під час польоту. Після приземлення юного мандрівника одразу відправили назад.

Одна з пасажирок рейсу Рим - Манчестер зазначила, що хлопчик виглядав нормально та розповідав, що полетів до Італії, оскільки збирався втекти з дому.

До теперішнього моменту дитина вже возз'єдналася зі своєю сім'єю в Манчестері. Агентство не наводить коментарів батьків хлопчика щодо інциденту. Чи чекають на батьків 11-річного мешканця Манчестера будь-які санкції, не уточнюється.

Аналіз кадрів з камер відеоспостереження, встановлених в аеропорту Манчестера, показав, що дитині вдалося змішатися з натовпом - він зумів непомітно пройти контроль разом з великою родиною.

Реклама:

Головне сьогодні