Time: найгірші церемонії відкриття спортивних ігор. Відео

— 27 липня 2012, 17:56

У такий невеликий антирейтинг потрапили кілька конфузів.

Церемонія відкриття Олімпіади 1988 року у Сеулі (Південна Корея)

В організаторів дійства була хороший задум – випустити в небо над стадіоном голубів. Однак вони не врахували, що в цей час там буде вогонь. У результаті, птахи згорали прямо на очах у всього світу, пише журнал.

Церемонія відкриття зимових олімпійських ігор у Ванкувері 2010 року (Канада)

За задумом, під час цієї церемонії п’ятеро канадських легендарних спортсменів мали запалити полум’я. Але Катріона Енн Лемей-Доан не могла цього зробити, бо її стовп, який вона мала підпалити разом з іншими чотирма колегами, не піднявся. Як все було – дивіться на відео.

Чемпіонат світу з футболу 1994 у США

Втім, неприємні історії трапляються і під час відкриття інших спортивних змагань. Так, під час церемонії відкриття був запланований виступ співачки Дайани Росс.

Під час свого шоу вона мала підійти до футбольних воріт на відстань кількох метрів і забити гол. Одна вона не влучила у ворота, а ті все одно розпались на дві частини, як би це мало статись у разі забитого пенальті Росс.

Універсіада 1991 року у Великій Британії

На цих міжнародних студентських змаганнях трапилась неприємна історія з першою жінкою-космонавтом з Британії Хелен Шарман, яка незадовго до цього здійснила політ на орбітальну станцію Мир.

Під час церемонії вона впала і факел вилетів з її рук, при цьому полум’я погасло.

Реклама:

Головне сьогодні