Закохана пара одружилася 22 рази за різними традиціями

— 12 серпня 2012, 10:01

Усього вони планують здійснити це 30 разів. 22 весілля в пари вже відбулося, лишилося іще 8.

Про це пише The Daily Mail.

32-річний Алекс та 30-річна Ліза одружилися вперше в рідному Східному Йоркширі.

Відтоді вони сказали одне одному "так" на остові в Гондурасі, присягли в вічному коханні в озері з лангустами в Мічігані, з останніми променями сонця в Нікарагуа, на винограднику в Квебеку та на пляжі в Мексиці. Іще пара відгуляла вампірське весілля в Лос-Анджелесі, побралася в присутності дельфінів на Гавайях та верхи на конях у Банфі.

Весільні пригоди Лізи та Алекса відбувалися ще в багатьох цікавих місцях Центральної, Південної та Північної Америки, між тим самі вони найбільше вподобали своє перуанське весілля.

Щоби здійснити свою мрію, молодята, які в ході подорожі ведуть інтернет-блог 2people1life.com, продали свій дім та автомайстерню Алекса.

Роз’їжджають вони на своєму 25-річному автофургоні, який кличуть Пеггі, тож не мусять тринькати гроші на проживання. Бюджет поїздки доволі скромний, і чи не найбільшою статтею витрат у ньому є старенька машина.

Під час свого "весільного туру" закохані подолали вже понад 55 тисяч кілометрів. Ліза й Алекс, які разом уже 6 років, зізнаються, тепер вони кохають одне одного ще дужче, ніж на початку своїх пригод.

Реклама:

Головне сьогодні