Багатьом росіянам легше обійтися без сексу, ніж без інтернету - опитування

— 12 серпня 2012, 11:31

При цьому більше половини громадян (53%) взагалі не можуть жити без виходу в мережу.

Такі дані повідомили Інтерфаксу експерти моніторингового агентства NewsEffector, які в серпні опитали 7800 осіб віком від 18 до 55 років.

Серед учасників дослідження 12% чоловіків і 9% жінок зізналися, щоволіють сидіти в інтернеті замість спілкування з родиною. 34% чоловіків і 32% жінок готові спілкуватися з друзями віртуально, ніж проводити час з ними вреальному часі.

Від телефону заради Інтернету можуть відмовитися тільки12% чоловіків і 17% жінок.

Соціологи зазначають, що майже 30% респондентів часто сидять вінтернеті, займаючись безцільним пошуком інформації. При цьому кожентретій (33%) росіянин зізнався, що в нього розвивається підвищенароздратованість і навіть стрес при відсутності інтернету.

ВІДЕО ДНЯ

В ході дослідження 61% опитаних підтвердили, що з кожним рокомпроводять все більше часу в мережі, ще 15% респондентів стурбованізростаючою залежністю від інтернету.

При цьому більшість респондентів (78%) стверджує, що всесвітня павутина - це благо людства і тільки 5% вважають її злом.

Згідно з результатами опитування, рейтинг найпопулярніших сайтів, наяких росіяни проводять найбільше часу, очолюють соціальнімережі Вконтакте, Одноклассники, Facebook і портал mail.ru.

Далі йдуть сайти знайомств і сайти еротичного змісту. На третьому місціон-лайн ігри, на четвертому - новинні сайти.

Опитування проводилося спільно з RSS-агрегатором для мобільних пристроїв PN Reader.

Реклама:

Головне сьогодні