Авіакомпанію оштрафували за танець стюардес під час рейсу. Відео

— 14 серпня 2012, 20:08

Скандальний танець виконали п’ятеро молодих стюардес у проході літака прямо під час рейсу, пише Бі-Бі-Сі.

Цей виступ у повітрі відбувся 3 серпня під час рейсу з Хошіміна в місто Нячанг. Пасажири рейсу зняли танець дівчат – учасниць конкурсу краси – на мобільні телефони.

За словами офіційних осіб, працівники VietJetAir "порушили правила, встановлені місцевою владою для пасажирських перевезень".

Тому було прийнято рішення оштрафувати авіакомпанію на суму 20 млн в'єтнамських донгів (969 доларів).

У заяві, розміщеній на сайті компанії, зазначається, що члени екіпажу хотіли створити "розслаблену святкову обстановку" під час польоту за новим маршрутом в Нячанг – один з найпопулярніших курортів країни.

"Пасажирів на борту літака зустрічали стюардеси в пляжному одязі. Вони ж згодом і виконали веселий гавайський танець", – йдеться в заяві.

В'єтнамські ЗМІ цитують слова головного інспектора Управління цивільної авіації країни, який сказав, що авіалінія "порушила інструкції, дозволивши несанкціоноване шоу на борту літака".

Водночас він підкреслив, що в мобільних телефонах, якими пасажири знімали танцюючих, режим телефонного зв'язку був відключений.

Як пишуть місцеві ЗМІ, розміщений в інтернеті трихвилинний відеоролик, на якому танцюють стюардеси, викликав жваву дискусію в цій консервативній країні.

Фото vietjetair.com

Реклама:

Головне сьогодні