Авіакомпанію оштрафували за танець стюардес під час рейсу. Відео

— 14 серпня 2012, 20:08

Скандальний танець виконали п’ятеро молодих стюардес у проході літака прямо під час рейсу, пише Бі-Бі-Сі.

Цей виступ у повітрі відбувся 3 серпня під час рейсу з Хошіміна в місто Нячанг. Пасажири рейсу зняли танець дівчат – учасниць конкурсу краси – на мобільні телефони.

За словами офіційних осіб, працівники VietJetAir "порушили правила, встановлені місцевою владою для пасажирських перевезень".

Тому було прийнято рішення оштрафувати авіакомпанію на суму 20 млн в'єтнамських донгів (969 доларів).

ВІДЕО ДНЯ

У заяві, розміщеній на сайті компанії, зазначається, що члени екіпажу хотіли створити "розслаблену святкову обстановку" під час польоту за новим маршрутом в Нячанг – один з найпопулярніших курортів країни.

"Пасажирів на борту літака зустрічали стюардеси в пляжному одязі. Вони ж згодом і виконали веселий гавайський танець", – йдеться в заяві.

В'єтнамські ЗМІ цитують слова головного інспектора Управління цивільної авіації країни, який сказав, що авіалінія "порушила інструкції, дозволивши несанкціоноване шоу на борту літака".

Водночас він підкреслив, що в мобільних телефонах, якими пасажири знімали танцюючих, режим телефонного зв'язку був відключений.

Як пишуть місцеві ЗМІ, розміщений в інтернеті трихвилинний відеоролик, на якому танцюють стюардеси, викликав жваву дискусію в цій консервативній країні.

Фото vietjetair.com

Реклама:

Головне сьогодні